Winteravondlezing woensdag 17 oktober 2018

Het stormt op ons af: de robotsamenleving. Maar zijn we er klaar voor?

Mevrouw Dr. Ir. Melanie Peters denkt van niet. Zij zal voor ons op woensdagavond 17 oktober de eerste Winteravondlezing van het seizoen 2018/19 verzorgen met als titel

“De leefbare digitale samenleving”

waarin ze pleit voor onderzoek en wetgeving teneinde een verantwoorde digitalisering te verwezenlijken: “Onze waarden en mensenrechten zijn toe aan een digitale herziening”.

 

Mevrouw Peters is directeur van het Rathenau Instituut te Den Haag www.rathenau.nl. Dit instituut publiceert diverse rapporten op het snijvlak van wetenschap, technologie en samenlevingen en adviseert de politiek en de samenleving.
Mevrouw Peters studeerde aan Wageningen University en promoveerde als toxicoloog aan het Imperial College te London. Zij is verbonden geweest aan de University van Texas in Austin en werkte bij Shell in Amsterdam.

De avond begint met de inloopborrel vanaf 17 uur. Om ca. 18 uur zal mevrouw Peters haar lezing beginnen om daarna vragen te beantwoorden.

Er wordt een wild buffet geserveerd waarbij er natuurlijk is gedacht aan hen die liever iets anders voorgeschoteld krijgen. Het buffet begint uiterlijk om 19.30 uur.

Winteravondlezing 12 februari

  • Vul je naam in:
  • Kom je zowel voor de lezing als voor het buffet?
  • Kom je alleen of met partner
  • Opmerking | Bericht voor de keuken. LET OP! Uw opmerking is voor iedereen zichtbaar!

Aanmeldingen voor: Winteravondlezing 12 februari

Displaying 1 - 55 of 55
Naam: Kom je alleen of met een partner? Deelname buffet Opmerking
Naam: Kom je alleen of met een partner? Deelname buffet Opmerking
Displaying 1 - 55 of 55